Soita ja varaa ilmainen arviokäynti!

MA-PE 8-20 | LA 9-19

Kiinteistönhuoltoa ympäri vuoden

Kiinteistönhuolto ja
kunnossapito

Talonmies, talkkari, huoltomies, vahtimestari... Kauttamme saat kaikki talonmiespalvelut niin pieniin kuin suuriin projekteihin. Kiinteistöt vaativat jatkuvaa huoltoa ja kunnossapitoa. Toteutamme ennakoivat huollot ja tarpeen mukaiset korjauspalvelut ammattitaidolla. Tehtävänämme on huolehtia kiinteistöjen toimivuudesta, viihtyisyydestä ja ennen kaikkea turvallisuudesta.

Rännien eli vesikourujen
puhdistaminen

Rännit vuotavat? Vesikourut kaarella? Ei hätää! Putsaamme ja siivoamme räystäskourut, jotta sadevesi pääsee kulkemaan turvallisesti pois katolta. Varsinkin syksyn ja talven jäljiltä vesikourut tukkeutuvat lehtien ja havunneulasten seurauksena. Otollisin aika rännien puhdistamiselle on myöhäissyksy, ettei pohjalle jäänyt vesi pääse ruostuttamaan kouruja.

Trimmerityöt ja
pensasaitojen leikkaus

Kauniit pensasaidat vaativat ennen kaikkea jatkuvaa huolenpitoa ja tarkkuutta. Pensasaitoja tulee siistiä vuosittain, jotta pystytään ylläpitämään niiden muoto ja vakiokorkeus. Yleensä pensasaidat leikataan kerran kesässä. Nopeasti kasvavat pensaat tulisi siistiä sekä alku- että loppukesästä. Nuorennusleikkauksia tulisi myös suorittaa aika ajoin, jolloin trimmataan vanhat ja kaljuuntuvat risukot.

Lumityöt

Yllättikö talvi? Tarvitsetko helpotusta lumitöihin? Talven tullessa tartumme lapion varteen ja hoidamme raskaat työt puolestasi. Lumen auraaminen ja lakaiseminen kulkureiteiltä on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältytään ikäviltä kaatumisilta. Hiekoitamme myös pihapiirit ja kulkureitit. Lisäksi kattolumien pudots olisi hyvä antaa ammattilaisten hoidettavaksi turvallisuuden takaamiseksi.

Katon pesu ja huolto

Katon huoltoa ei tulisi unohtaa! Tiilikaton pinnoite kestää noin 6–10 vuotta, jonka jälkeen tiilet alkavat kerätä itseensä likaa. Huoltamaton katto pääsee lian myötä helposti haurastumaan ja pahimmassa tapauksessa sen kerryttämä kosteus aiheuttaa halkeamisia ja jopa homevaurioita. Turvallisuuden lisäksi katon pesulla ja huollolla kiinteistö pysyy kauniina ja eheänä. Katto tulisi pestää vähintään kerran vuodessa.

Maalaustyöt

Kaipaako talosi tai aitasi uutta ilmettä? Eikö pensseli tahdo pysyä kädessä? Aidan uusi maalipinta pitää tontin kauniina. Ammattitaitoisesti ja laadukkaasti tehdyt maalaukset pysyvät puhtaana, säilyttävät värinsä ja pitävät niin aidat kuin seinät siistin näköisinä pitkään.

Ja paljon
paljon muuta!

Etkö löytänyt etsimääsi? Ei hätää! Soita meille suoraan puhelimellasi klikkaamalla alla olevaa nappulaa tai käy ottamassa talteen puhelinnumeromme Yhteystiedot-sivuilta. Lisäksi Yhteystiedot-sivuilta löydät kaavakkeen, jolla voit pyytää meiltä tarjouksen juuri sinun tarpeillesi.