Soita ja varaa ilmainen arviokäynti!

MA-PE 8-20 | LA 9-19

Rakennuspalvelut - vain parasta kodillesi

Meidän kauttamme saat kaikki rakennuspalvelut niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Kiinteistöt ja piharakennukset vaativat jatkuvaa huoltoa ja kunnossapitoa. Monipuolisilla rakennuspalveluillamme ehostat helposti ja edullisesti kodillesi uuden ilmeen. Kutsu ammattilainen apuun ja ota itse rennosti!

Pienistä ehostuksista suurempiinkin remontteihin

Laminaatti- ja parkettilattiat

Kaunis lattia kruunaa kodin. Parketti on täyttä tavaraa ja miellyttävä kävellä. Laminaattilattia taas on edullisempi tapa uudistaa kodin ilmettä.

Maalaustyöt sisällä ja ulkona

Kaipaisivatko seinäsi tai piharakennuksesi uutta ehostusta? Ammattitaidolla toteutetut maalausurakat pysyvät pitkään kauniina ja säilyttävät värinsä.

Rakennussiivous ja purkutyöt

Rakennuksen loppusiivous on tärkeää toteuttaa huolellisesti, sillä rakennus on silloin herkimmillään. Pyydä ammattilainen apuusi ja ota itse rennosti!

Paneloinnit

Seinien tai katon uudelleenpanelointi on oivallinen tapa uudistaa kotisi pinnat. Panelointi antaa kodillesi kauniin ja lämpimän tunnelman.

Saunaremontit

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaidolla suoritettu työ varmistavat onnistuneen lopputuloksen, jota on ilo katsella vielä vuosienkin päästä.

Terassit ja rappuset

Miltä kuulostaisi oma terassi? Parhaimmillaan juuri sinun tarpeisiisi rakennettu terassi tarjoaa tilaa ja tyylikkyyttä joko kotiin tai mökille.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyslaskuri

Kotitalousvähennystä voit saada muun muassa yrityksemme palveluista, kuten kodin remontoinnista, siivoustöistä, hoitotöistä, lumitöistä sekä puutarhatöistä. Kotitalousvähennys-laskurillamme voit selvittää vähennyksen nopeasti. Lisäksi olemme listanneet muutama käytännön esimerkkiä.

Kotitalousvahennys_282663